Lid worden - KSW

Lid worden

Lid worden

Lijkt het je leuk om les te nemen bij Muziekvereniging KSW en/of wil je in het leerorkest, het orkest of de slagwerkgroep meespelen, dan ben je van harte welkom. Je kunt een paar keer een repetitie bijwonen en daarna beslissen of je je aan wilt melden. Wil je eerst sfeer proeven, je bent altijd welkom om een kijkje te nemen bij onze repetities!

 

Contributie

Muziek maken kost geld. Denk maar eens aan het instrument waarop je gaat spelen, de muziek die gespeeld wordt. De dirigent of instructrice die de muzikale leiding heeft over het (leer)orkest of de slagwerkgroep, moet ook betaald worden. Wanneer je les krijgt kost ook dat geld.

 

Een deel van dat geld wordt door de leden bij elkaar gesprokkeld door de acties die we als vereniging ieder jaar houden, zoals de compostactie, de Anjeractie en de kerstmarkt. Daarnaast betalen alle leden elke maand contributie.

 

Tegen de tijd dat je mee gaat doen aan straatoptredens of met de concerten van het orkest, krijg je een straatuniform en/of een concertuniform in bruikleen.

 

Voor meer informatie over aanmeldingen kunt u ons een e-mail sturen naar het volgende emailadres: secretariaat@kswmuziek.nl.

 

De contributiebedragen per maand zijn als volgt: (2016)

 

Doelgroep Prijs
Volwassenen 21 jaar en ouder €19,50,-
Jeugdleden to 21 jaar €11,-
Leerlingen met les, 21 jaar en ouder €31,50,-
Leerlingen met les, tot 21 jaar €21,50,-
Majorettes 16 jaar en ouder €9,50,-
Majorettes 10 tot 16 jaar €8,50,-
Majorettes tot 10 jaar €7,50,-

 

N.B.: Wanneer een lid bij meerdere secties mee doet, dan wordt één sectie in rekening gebracht (de duurste activiteit, waarbij wél de eventuele extra bijdrages van de betreffende secties in rekening gebracht worden).

 

Wij hanteren een opzegtermijn van één maand!