Bestuur - KSW

Bestuur

Bestuursleden

Hier vind u informatie over de bestuursleden en de functie die ze uitoefenen binnen het dagelijks bestuur. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar secretariaat@kswmuziek.nl of verstuur een zo volledig mogelijk ingevuld contactformulier.

Voorzitter: Herman Tijhuis
voorzitter@kswmuziek.nl
Secretaris: Jellie Wermink-Vellema
secretariaat@kswmuziek.nl
Penningmeester: Auke Jelle Wermink
Algemeen bestuurslid: Clarike Waszink
Algemeen bestuurslid: Yvonne van der Eijk

 

 


 

AJ

Auke Jelle Wermink

Mijn naam is Auke Jelle Wermink en ik ben 26 jaar. Inmiddels alweer ongeveer 15 jaar lid van Muziekvereniging KSW. Begonnen op klarinet, maar alweer een jaar of negen fagottist in het orkest. Naast penningmeester ook leerling-coördinator en begeleider van ons Leerorkest. Ik heb Filosofie en Sociologie (Arbeid, Organisatie en Management) gestudeerd en ben momenteel nog op zoek naar een vaste baan. Met veel plezier neem ik de taken over van Jan Middelkamp.

 


 

 


Clarike Waszink

Ik ben Clarike Waszink, algemeen bestuurslid van de KSW en 48 jaar. Op mijn 37ste ben ik dwarsfluit gaan spelen en sinds een aantal jaren speel ik mee in het orkest van de KSW, wat voor mij een stimulans en een grote toevoeging is aan het maken van muziek. In het dagelijks leven ben ik getrouwd, heb 3 dochters en werk als orthodontist. Veel mensen zijn al erg lang lid van deze vereniging, maar een nieuweling als ik werd open en fijn ontvangen en de andere leden zorgden ervoor dat ik me al snel thuis en deel van de vereniging voelde. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij aan de KSW door als bestuurslid actief te zijn.