Cottonville bigband - KSW

Cottonville bigband

Cottonville bigband

De Cottonville Bigband bestaat uit enthousiaste muzikanten die variëren in leeftijd van jong tot wat ouder. De Bigband is opgericht in 2009 en functioneert als zelfstandig onderdeel binnen de Muziekvereniging KSW uit Nijverdal. Naast echte Nijverdallers is de band ook aangevuld met muzikanten uit de direct omliggende plaatsen.

De band heeft in korte tijd grote sprongen voorwaarts gemaakt, wat heeft geresulteerd in een samenwerking met Babette van Veen in het ZININ-theater in Nijverdal. Hierbij heeft de hedendaagse Bigbandmuziek de hoofdrol gespeeld. De oorsprong van het repertoire ligt in de echte Bigband- en Jazzmuziek uit de jaren veertig en vijftig. Denk hierbij aan muziek van Glenn Miller, Benny Goodman en Count Basie. Ook hedendaagse muziek is onderdeel van het repertoire, onder andere Michael Bublé en Carol Emerald.

De Cottonville Bigband is op zoek naar een nieuw muzikaal leider.

Contact

De Cottonville Bigband repeteert iedere oneven week op de vrijdagavond vanaf 19.45 tot 22.00 uur. Mocht u de Bigband willen boeken of meer willen weten, neem dan contact op met voorzitter Hans van der Werff via werff1959@gmail.com.

EmileWillems 02

Voor meer informatie kunt u op onze eigen website terecht: Klik hier voor meer informatie over de Cottonville Bigband

Heeft u inhoudelijk vragen of wilt u met één van de bovenstaande personen in contact komen, neem dan contact op met het volgende email adres: werff1959@gmail.com.