Leerorkest - KSW

Leerorkest

Leerorkest

Het leerokest van Muziekvereniging KSW bestaat uit de leerlingen van de Muziekvereniging KSW. Deze leerlingen stromen na ongeveer een jaar les gehad te hebben in, in het leerorkest. Hierbij gaat het om samenspel en naar elkaar luisteren om zo een muziekstuk harmonieus te kunnen uitvoeren. Wanneer deze leerlingen hun B-diploma behaald hebben en voldoende ervaring hebben opgedaan, is er de mogelijkheid om door te stromen naar het “grote” orkest van de muziekvereniging.
Ons leerorkest wordt met enthousiasme geleid door Jurriaan Poessé.

 

Jurriaan Poessé

Jurriaan Poessé (Hengelo, 1993) studeert momenteel Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede waar hij in zijn vierde jaar zit. Naast deze opleiding is hij veel actief als trombonist en speelt in het Twents Jeugd Symfonieorkest, Twents Koperkwintet, pop/rock coverband COUP en verschillende projectensembles. In 2014 heeft Jurriaan een minor Koordirectie bij Kees Stolwijk afgesloten omdat hij veel interesse heeft in beide kanten van de lessenaar. Jurriaan is geïnteresseerd in vele muziekstijlen maar vooral geobsedeerd door de klassieke muziek en luistert daar ook graag naar. Zijn interesses gaan van Bach tot Mahler, Beethoven tot Debussy en alles wat er tussen valt, maar sinds kort ook steeds meer muziek uit de 20e/21e eeuw. Naast klassiek speelt en luistert hij ook graag de muziek van Snarky Puppy en andere jazz/fusion artiesten.

 

14_Jurriaan_Poesse

 

Het leerorkest repeteert iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur in d’Oale Bleeke.

 

De stuurgroep van het leerorkest wordt op dit moment gevormd door Auke Jelle Wermink. Hij begeleidt de leerlingen van het leerorkest en organiseert concerten voor hen. Ook heeft hij contact met en zorgt hij voor begeleiding van beginnende muzikanten van Muziekvereniging KSW.

 

Heeft u inhoudelijk vragen of wilt u met één van de bovenstaande personen in contact komen, neem dan contact op met het secretariaat of stuur een zo volledig mogelijk ingevuld contactformulier in.
Info: secretariaat@kswmuziek.nl