Verweven Verleden

Na Reuring in ‘t Reggedal en Mirrewinter komt Muziekvereniging KSW opnieuw met een muziektheatervoorstelling: Verweven Verleden

Op 11, 12 en 13 mei aanstaande geeft Muziekvereniging KSW -in samenwerking met De Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal, toneelvereniging Nut & Genoegen en het gelegenheidskoor van Muziekvereniging KSW- deze voorstelling over onder andere de muzikale en culturele geschiedenis in ’t Reggedal.

Dit alles ter gelegenheid van het (ruim) 140-jarig bestaan van Muziekvereniging KSW en het (ruim) 120-jarig bestaan van toneelvereniging Nut & Genoegen. Samen dus goed voor ruim 260 jaar ervaring en cultuurbeleving.

Tijdens Verweven Verleden nemen we u graag mee op reis, dit doen we door middel van een (deels filmisch) verhaal waarbij we langs de oever van de oude Regge, via de fabriek, na het kraken van wat moeilijke noten hier en daar, zo langzamerhand in het hier en nu terechtkomen. Dit alles uiteraard ondersteund door live muziek en prachtige beelden van Johan Huis in ’t Veld. De filmbeelden zijn geschoten door René Eijsink en de eindregie ligt in handen van Bruun Kuijt.

We zien u graag op 11, 12 en/ of 13 mei in het ZINiN theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van ZINiN en bij de kassa.