Lid worden

Lijkt het je leuk om les te nemen bij Muziekvereniging KSW, of in het orkest of de slagwerkgroep mee te spelen, dan ben je van harte welkom. Je kunt een paar keer een repetitie bijwonen en daarna beslissen of je je aan wilt melden. Wil je eerst sfeer proeven, je bent altijd welkom om een kijkje te nemen bij onze repetities!


Contributie
Muziek maken kost geld. Denk maar eens aan het instrument waarop je gaat spelen, de muziek die gespeeld wordt. De dirigent die de muzikale leiding heeft over het orkest of de slagwerkgroep, moet ook betaald worden. Wanneer je les krijgt kost ook dat geld.
Een deel van dat geld wordt door de leden bij elkaar gesprokkeld door de acties die we als vereniging ieder jaar houden, zoals de compostactie, en de kerstmarkt. Daarnaast betalen alle leden elke maand contributie.
Tegen de tijd dat je mee gaat doen aan optredens of met de concerten van het orkest, krijg je een concertuniform in bruikleen.
Voor meer informatie over aanmelding kunt je ons een e-mail sturen naar het volgende emailadres: secretariaat@kswmuziek.nl.


De contributiebedragen per maand zijn als volgt: (2024)
Doelgroep                                            Prijs
Volwassenen 21 jaar en ouder           € 19,50,-
Jeugdleden tot 21 jaar                        € 11,-
Leerlingen met les, 21 jaar en ouder  € 31,50,-
Leerlingen met les, tot 21 jaar            € 21,50,-


N.B.: Wanneer een lid bij meerdere secties mee doet, dan wordt één sectie in rekening gebracht (de duurste activiteit, waarbij wél de eventuele extra bijdrages van de betreffende secties in rekening gebracht worden).
Wij hanteren een opzegtermijn van één maand!